Here we cooome!!

Hej hej i stugan!
Åhh fy fan! Nu är jag så sjukt pepp alltså! Jag kan knappt skriva ens! Jag och Hedvif har smsat hela dagen om hur sjukt roligt det kommer bli att bara flumma o rida i tio dagar! Detta får nog bli ett kort inlägg för jag måste packa klart o fixa med lite skit :D vi hörs om tio dagar, buh bye!
kram izza



Gunnorp om tre dagar!

Hej hej!
Nu är det snart dags! Fyfan vad pepp jag är! Dom här dagarna närmast ridlägret är fan värst för det är då man bara vill spola fram några timmar! Men såhär dags på tisdag sitter jag i Gunnorp med alla mina sjukt underbara vänner och undrar vilken häst jag komemr få ha hela lägret! Det är så fruktansvärt spännande! Men nu får jag bara packa och försöka tänka ut vad jag borde ha med mig för livsnödvändigheter.
Jag trodde inte att detta lägret skulle vara fullbokat så tidigt som det var iår, för det har det inte varit något annat år. men jag hoppas på att det är shyssta tjejer och att vi får mycket kul ihop! Men även om dom andra är dumma i huvudet så har vi ju Gunnorps elit!
Kram izza


Små ängens camping idag!

God kväll allihopa!
Idag packade vi in i bilen och gav oss iväg till Små ängens camping för att hälsa på min lillebror som var där med mormor och morfar. Redan när vi kom var min kusin Lisa där. Som vanligt när vi ses blir mycket flumm, bad och musik! Vi grillade och fikade omvartannat kändes det som, men ni vet ju hur mormorar ( whut!? ) är!
Sedan badade vi och jag vågade dyka för första gången iår xDD väldigt stolt... Hahaha.
Sedan dansade jag och Lisa till Yolanda be cool, asso så jävla fult var det så det fanns fan inte! Sedan åkte vi hem typ.. Extremt lyckad dag!
Kram izza


Hiss eller Diss?

Hej hej!
Nu har jag suttit och tänkt på om vi ska hissa eller dissa extratyglar. Jag har aldrig kännt att en häst är så svår kontrollerad att jag har behövt änvända någon slags extratygel. Min personliga åsikt är att om hästen är så svår att kontrollera så borde du jobba igenom den psykist och sen fyskiskt. Jag tror seriöst inte att en häst är så okontrollerbar om den är rätt uppfostrad eller utbildad. På unghästar ska man absolut inte använda extratyglar enligt mig. För då hindrar du ju hästen från att sträcka ut och då lär den sig ju aldrig att jobba med ryttaren på ett roligt sätt utan bara på ett sammandraget och tvingat sätt.
Men nu vill jag höra er åskit! Hiss eller diss?
kram izza


Höök's nya katalog!

Tjenare!
Nyss kom Hööks nya sommar/höst katalog ut. Jag gick snabbt in på deras hemsida för att uppdatera mig om vad som hade kommit. Jag har väntat på ett par ridjympadojer jätte länge och nu när jag trycker på länken till ridskor så är det de första som kommer upp! Underbart! Blir att åka in och lägga beslag på ett par i morgon eller söndag. Alltid kul när mamma betalar ;)
Sen hittade jag ett jätte fint och billigt shabrak som jag kanske kan övertyga mamma om att köpa till också. Hoppas på det iaf ^^
Men jag rekomenderar starkt att ni som behöver ny utrustning kollar nu, för dom rear ut väldigt just nu.
Skicka gärna en liten kommentar med vad ni tyckte bäst om i den nya katalogen!
kram izza


Gunnorp om fem dagar!

Åhhh! Snart är det dags! Jag längtar så mycket att jag spricker!
För alla er som rider och vet hur roligt det är att åka på ridläger så förstår ni mig nog. Den underbara känslan av att faktiskt få klara sig själv, att rida två gånger om dagen, träffa massor med nytt folk och bara göra det man brinner för! Men när man väl är där, på gunnorps ridläger alltså, så rinner bara dagarna förbi och sedan är lägret slut! Jag tror inte att tio dagar någonsin går så fort som det gör när man är på läger!
Men det allra bästa med lägrena är nog gemenskapen man skapar med folk du aldrig träffat likså hästar du aldrig mött eller ridit på förut. Men för mig är den etappen lite slut efter som jag rider i gunnorp privat med. Alltså ridskola. Men jag tycker att det är minst lika underbart som när man inte känner hästarna. För jag har ju favoriter och alla mina bästa vänner är där! Kan det bli bättre? Nej det tror jag faktiskt inte.
Kram Izza


Nystart på bloggen!

Hej allihopa som brukade läsa min blogg. Nu ska jag baar säga att jag tänker börja om och kanske hålla på lite längre än typ tre månader. Det komemr fortfarande vara en blogg om djur och liknande ingen fjortisblogg alltså. Så nu hoppas vi att jag orkar hålla på längre. Kommentera för mer info!
Kram Izza



RSS 2.0